Veelgestelde vragen

Algemeen

Hoe verwijder ik een verkeerd ingevoerde boete?

Ga naar het instellingen scherm en open het “Openstaande boetes” scherm. Hier kun je navigeren naar verstuurd om een overzicht te krijgen van al je ingevoerde boetes. Door naar links te swipen kun je een ingevoerde boete verwijderen.

Hoe kan ik een boete uitdelen aan een teamgenoot?

Iedere gebruiker kan onbeperkt boetes uitdelen aan (meerdere) teamgenoten, ga hiervoor naar het scherm Boete uitdelen. Maak hier een keuze uit de mogelijke boetes binnen je team en selecteer de desbetreffende ontvanger. Uitdelen maar!

Hoe kan ik het hele seizoen resetten?

Het seizoen starten met een lege Boetepot? Dat kan! De beheerder van het team kan namelijk alle gegevens weer terugzetten, let hierbij op dat dit niet ongedaan kan worden! Ga hiervoor naar instellingen -> teambeheer -> *** -> Reset dit seizoen. 

Krijg ik een melding wanneer ik zelf een boete heb ontvangen?

Ja! Wanneer een teamgenoot jou een boete uitdeelt, ontvang je hier automatisch een melding van binnen de app.

Altijd op de hoogte zijn van je openstaande boetes? Zorg dat je De Boetepot toestemming geeft voor het versturen van push-meldingen. Zo mis je nooit iets!

Teambeheer

Hoe kan ik mijn team aanmelden voor de boetepot?

Je kan je team aanmelden via de app. Als je team al door een teamgenoot is aangemeld, kun jij je in de app gemakkelijk aan dit team toevoegen. De Boetepot is te downloaden in de Appstore en Playstore.

Hoe voeg ik spelers aan mijn team toe?

De beheerder van het team kan spelers uitnodigen en accepteren. Door naar instellingen -> Teambeheer te gaan, kan de beheerder zijn team uitnodigen met behulp van een handige link. Bij teambeheer kan de beheerder ook openstaande verzoeken goedkeuren/afkeuren.

Is het mogelijk om een bepaald team te verlaten?

Het kan natuurlijk zo zijn dat je een bepaald team gaat verlaten. Via instellingen -> account -> groep verlaten kun je vervolgens je team verlaten. Let op: Zorg wel dat je eerst netjes je boetes hebt betaald 😉

Is er een maximum aantal spelers wat in een team gebruikt mag worden?

Nee, er is geen maximum aantal spelers.

Kunnen wij onze eigen boetes blijven gebruiken?

Uiteraard, jullie team krijgt een volledig gepersonaliseerde boetepot! Jullie kunnen precies de boetes en bijbehorende prijzen kiezen zoals jullie willen.

Betalingen

Hoe kunnen wij onze boetes gaan betalen?

Als jullie de boetes willen betalen, kan de beheerder van het team een teamrekening, of zijn eigen rekening koppelen. Alle boetes kunnen vervolgens betaald worden. Deze worden elke maandag uitgekeerd naar de gekoppelde (team)rekening.

 

 

Wanneer worden de boetes op de (team)rekening uitbetaald?

Elke maandag vindt er een uitbetaling plaats op de (team)rekening, deze uitbetaling gaat over de boetes die in de week hiervoor zijn uitbetaald. 

Wij hebben nog een bedrag in onze (oude) boetepot, kunnen wij dit verwerken in de app?

Ja, zeker! Het bedrag wat jullie uit een oude boetepot mee willen nemen, kan in de app aan de boetepot toegevoegd worden.

Soms doen wij tussentijdse aankopen vanuit onze boetepot, kunnen wij deze transacties in de boetepot verwerken?

In de app zit een transactiemodule zodat jullie de stand van jullie boetepot altijd up-to-date is!

Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van De Boetepot?

De app is gratis te downloaden in de Appstore en Playstore

Om De Boetepot goed te laten functioneren, wordt er over de betaling een percentage ingehouden om de transactiekosten te dekken. De Boetepot geeft de beheerder van het team de mogelijkheid om één of meerdere betaaldrempels te activeren. Deze drempels werken als volgt:
– Boetes zijn te betalen vanaf 5 euro, hierover wordt een transactie fee van 3% ingehouden.
– Boetes zijn te betalen vanaf 10 euro, hierover wordt een transactie fee van 2% ingehouden.
– Boetes zijn te betalen vanaf 25 euro, hierover wordt een transactie fee van 1% ingehouden.